1:a advent.

Söndag, och det är 1a advent! Sjukt vad tiden går fort, bara 24(25) dagar kvar till Julafton! :S Jag glömde ju totalt bort att det är 1a advent idag, kom på det förut, haha ;p Men det är inget som jag brukar fira så för mig är det väl rätt lugnt..
Men nu är helgen slut. Hatar att helgen ska gå så fort jämt! Det har i alla fall varit en bra helg :) Har varit med Karin:)

I Fredags hängde hon med hem hit, vi spelade wii, snackade skit och kollade på Dirty Dancing för den hade hon aldrig sett :O Den var lika bra som alltid!:) Gick och la oss vid 1 ungefär och skulle upp igen vid halv 8, det var lite jobbigt :p

Igår hängde jag med henne och hennes föräldrar till Jönköping :) Vi gick lite inne på Media Markt och provade på att spela Lips (typ singstar) där inne, men det var lite pinsamt för våra röster hördes i TV apparaterna, eller i alla fall dom som var vid TV spelen (vilket var typ 6 st) och de flesta kollade konstigt på oss, haha xD Men det var kul! Inte varje dag man står och sjunger i en affär. ;)(bild finns längst ner på inlägget.) Sen åkte vi till A6, där vi var inne på dom blåa toaletterna, som kanske inte är så konstiga, men det är kul att ta kort där inne, haha xD (bild finns även här längst ner på inlägget.) Jag köpte iallafall en ziphood och eyeliner. :) Och Karin köpte tillslut ett par jeans, efter att vi gått i typ tusen affärer, haha ;p Jag hittade massa fina klänningar med! Jag vill ha! Men jag kommer nog inte ha råd, måste ju köpa julklappar och sånt nu för studiebidraget. :/
Kom hem från jönköping typ vid kvart över 6, var sjukt trött så sov i typ 2 timmar ;p Sen kom Karin, Jesper och Jessica hit vid 10, Karin sov här och de andra stannade en stund. Tror dom åkte vid typ 11 - halv 12. Sen gick jag och Karin och sov efter typ bara en liten stund. Vaknade klockan 11 idag, skönt att sova ut lite :) Sen åkte Karin hem vid 12, och jag satte mig för att skriva artikeln som jag typ är klar med nu :) Ska bara skicka in den till Åsa, men min dator är jobbig. Den stängde av sig förut när jag gick in på lotsen så har inte orkat försöka igen, men får nog göra det snart eller imorn.

Nu ska jag gå och kolla på tv eller underhålla mig på något annat vis, :)
Joel, jag saknar dig så otroligt mycket! Längtar till helgen!<3




Jag och Karin sjunger Lips på Media Markt ;)



Jag och Karin inne på en blå toalett med negativ effekt på kameran ;p
Kul att ta massa fula kort xD

Loving you makes life worth living.


All den fina snön har smält bort, så nu har det blivit äckligt med massa slask, blåst och regn.  Det är inte ofta jag säger det här men nu vill jag ha massa vit snö, vind stilla och några minus grader igen, Jag vill ha vinter!

Idag är det torsdag, och i skolan var det dags för psykologi prov, som faktiskt kändes som att det gick någorlunda bra i alla fall, så troligtvis får jag G. Sedan gjorde ju jag engelska uppsatsen med, det gick nog ganska bra :) Jag hoppas på VG, eller gärna högre såklart, annars blir jag ganska besviken på mig själv och ganska chockad tror jag. Det känns i alla fall väldigt skönt att ha det gjort, både uppsatsen och psykologi provet.

Nu sitter jag här och försöker skriva artikeln till Kliché, men det går inte så bra. Har ingen inspiration. I och för sig så vet jag ju redan vad jag ska skrivam och egentligen behöver jag ju bara ta läsa fakta om julen, och sedan skriva ner det, men jag kommer ingen vart med att läsa den där faktan som jag så duktigt skrev ut idag.

Och usch, jag gjorde verkligen bort mig igår, fy fan vad jag skämmdes och gör det fortfarande, fast det var värre igår. Så fort jag träffar Åsa nu så tänker jag på det. Ibland säger man verkligen saker vid fel tillfälle så att säga, får bara hoppas att hon inte hörde något av det! Fy vad pinsamt det var och är i fall hon hörde det. Ewe och Sosso tyckte i alla fall att det var väldigt kul, vilket jag nog med hade gjort om det inte hände mig.;p Fast jag kan erkänna att jag med faktiskt skrattar åt det när jag tänker på det, haha xD

Nej nu måste jag ta tag i artikeln!

Joel, du gör mig lycklig!<3

En vanlig tisdag.

Ja, idag har det väl varit en helt vanlig tisdag. Började med att man som vanligt släpade sig ur den varma och sköna sängen klockan 06.00. Och som vanligt denna årstiden så är det ännu jobbigare för att det är så kallt att ta av sig täcket! Brrr!

Kom till skolan ungefär klockan 8, och då hade vi en väldigt givande Svenska lektion, alltid lika givande med underbara Peter. Och efter det hade vi en ännu mer givande Engelska lektion (känn min ironi). Vi var totalt 5 personer på engelskan idag, och då är gunilla medräknad. Detta på grund av att de flesta hade tolkat Gunilla fel, som omväxling. :p Men vi "duktiga" elever stod ju såklart och väntade på Gunilla för att fråga hur allting låg till, och det visade sig att vi hade lektion. Men eftersom vi var så några så fick vi bara öva till Nationella och jag bestämde att jag ska göra uppsatsen på torsdag! Efter ett tag så gick 2 pers så då var det bara Jag och Ewe kvar. Då skulle vi öva till Speaking, vilket inte gick så bra utan det slutade med att vi, eller i alla fall jag, pratade med Gunilla istället. Fjäsk såklart, bara Sosso som saknades, haha.;) Men vem vet, man kanske får en guldstjärna i kanten. ;D

Sen hade vi långt hål och sedan matte som jag, som omväxling, inte gick på. ;p Men hörde att dom hade fått reda på proven i alla fall, så kanske borde ha gått dit. Men samtidigt så vet jag ju redan att det har gått åt helvete, får väl ta det på fredag.
Jag, Ewe och Amanda gick i alla fall på stan istället, köpte godis och macka, också som omväxling. ;p Och jag och Ewe pratade om massa bra filmer som man måste se (igen)! Och Amanda hade typ inte sett alls många av dom, så får nog ta och ha en film kväll med henne någon gång, i typ ett år, hahaha ;p
Sedan hade vi en till väldigt givande lektion, psykologi, sjukt kul. Eller, kanske inte..
Slutade vi två och jag träffade Karin och hängde med hem till henne. :) Sen kom mamma och hämtade mig vid typ 5.
Kom hem och var duktig och pluggade lite psykologi till provet på torsdag. Och nu sitter jag här, fördriver tiden med att skriva blogg. :p

Och just det, jag har sjukt ont i min rygg idag.(intresseklubben antecknar. ;p) Skottade snö igår och tror jag har sträckt en muskel eller något. Men förhoppningsvis har det gått över tills imorn :) Fast kan ju samtidigt säga att jag inte hoppas det, så kanske jag kan slippa idrotten, taha ;p

Och dagens låtar är Akon - Right now och Timo Räisänen - Didn't we almost have it all, som Ewe har pressat sönder idag i skolan och gjort så att jag har fått dom på huvudet, haha. Puss på henne ;) <3

Joel, min älskling <3

Live every second like it's your last.

Som sagt så var Joel här i helgen. Och det var lika bra som vanligt :)
Tråkigt nog så går helgerna så fort bara, fast så är det ju alltid när man har en bra helg och inte vill att den ska ta slut. :(
Vi kollade i alla fall på Besatt igår. Den var rätt bra, bara att så fort jag blev rädd så blundade jag, och kom fram till att det var väldigt skönt att blund lite, vilket oftast slutade med att jag somnade.;) Men blev väckt efter en liten stund så klart. Så att jag kunde somna om nästa gång jag blev rädd, haha ;)

Joel åkte hem för cirkus 2 timmar sen, och jag sitter här vid datorn. Lyssnade på massa bra musik nyss, men mina högtalare, kan också möjligtvis vara datorn - jag är inte så haj på sånt där med teknik, i alla fall, ljudet cepade sig. Det typ hackade, och sen stängdes datorn av p.g.a. "ett allvarligt fel" och nu fungerar dom inte alls överhuvudtaget.
Men detta brukar dock hända ganska ofta, och det brukar hjälpa med att man startar om datorn så fungerar det en stund i alla fall. Det är i alla fall otroligt irriterande! *poff* så försvinner allting man håller på med på datorn, eller det kunde ha gjort.
Men som tur är så är datorerna nu för tiden, eller i alla fall min, rätt bra. För det man gjorde startas igen om man startar det programmet man höll på med. :)

Nej, nu ska jag gå och kolla på One Tree Hill och Gossip Girl! :) Sen måste jag läsa lite till Engelska uppsatsen imorgon.:/ Suck!

Joel, mina känslor för dig är starkare än något annat!<3

Dags för ett litet klago-inlägg.

Jag måste klaga av mig lite. Det är så sjukt mycket i skolan nu, kommer dö av stress tillslut. Fullt ös - medvetslös som man säger. Dock kommer det väl inte bli så mycket fullt ös på mig, eftersom jag lär "hoppa över" rätt mycket av det. Men om jag ska hinna med allting så lär det bli fullt ös och sluta med att jag är medvetslös, typ.

Tänkte skriva ner alla prov, läxor och sådant som hittills är inplanerat i skolan, innan denna terminen är slut.


Vecka 47(nu):
-Fredag: Prov i Matte C, väldigt stort matteprov. Som jag inte förstår något alls av känns det som..

Vecka 48:
- Måndag: Nationelltprov i Engelska B - Uppsats.
- Torsdag: Psykologi prov och Media läxa - svara på frågor.
- Fredag: Nationelltprov i Engelska B - Hör & Läs.

Vecka 49:
- Måndag: Texterna till Kliché ska vara klara. - Historian bakom Jul och "Kliché undersöker", med Sosso och Ewe.
- Fredag: Hemskrivning i religionen ska vara inlämnad. Minst 2 sidor, max 6 sidor. (För 6 sidor lär jag verkligen skriva, host host.)

Vecka 50:

- Tisdag: Psykologi paper ska vara klart. Minst 3 sidor. Och Svenska B uppgift, - ska läsa en text och ha analyserat den tills idag, och sedan berätta allt för klassen.
Onsdag: Prov i media - Offentlighet och Sekretess.
Torsdag: Kliché (skoltidningen) ska vara färdig redigerad och klar att ges ut! (Och underbart nog så är det min/våran grupp som redigerar denna gången.)

Vecka 51:
Senast torsdag: Skriva en krönika i Median.
(Fredag: JULLOV!!!!)

Plus att utöver detta ska man hinna med projektarbetet(som vi fortfarande inte har hunnit börja med, och som vi inte har typ någon tid att jobba med under skoltid. Vilket jag tycker är sjukt dåligt!) och spela in/redigera en musikvideo till rörligbild.

Jullovet är verkligen efterlängtat! Jag kommer vara helt slut innan denna terminen är slut, men det kanske är så det är att gå sista året på gymnasiet. Men det är faktiskt inte alls långt kvar till studenten nu, bara 1 termin. Förhoppningsvis kommer det nog gå rätt fort. Tjohej! :D

Och i helgen kommer Joel hit! Vilket jag ser fram emot hur mycket som helst!:)<3
Så då ska jag inte ens tänka på skolan, förutom på söndagen när han har åkt hem, då jag måste plugga till engelska uppsatsen.:(
Och så ska jag köpa skolkatalogen imorgon! Loligt, som Sosso säger. ;p

Nej nu ska jag väl ta och vara lite duktig och plugga matte, sen måste jag städa mitt rum! Ser ut som ett bombnedslag!

Joel, du är allt jag behöver!<3

When you try your best, but you don't succeed.


Största skälet till varför jag vill ha vinter är för att då är det snart sommar igen!

Måndag. Och det känns som att detta inlägget kommer bli ganska långt. ;p
Lediga från skolan idag för att vi var i skolan i lördags. Skönt. :) Fast borde ändå verkligen plugga, men jag orkar verkligen inte. Är så himla skoltrött, eller ja, mest "plugga efter skolan trött". Typ.

Karin kom i alla fall hit i lördags, som jag skrev i förra inlägget.
Och vi spelade wii igår, det är rätt kul. Fast tråkigare nu, för rockring funkar inte som det ska för mig längre, :/  Gör ju precis likadant som innan, så fattar inte varför men men.  Karin körde/tränade i alla fall i över 1 timme, så hon borde ha träningsvärk idag eller imorgon, haha ;p
Sen sov hon här en natt till, tills idag. :) Men åkte hon hem imorse klockan typ kvart i nio. Så jag sa hejdå till henne, och sen gick jag och sov igen. :)

Och på tal om sova, jag har drömt sjukt konstigt inatt/imorse. Först två mardrömmar, kommer inte ihåg alls mycket av den första nu, men gjorde det när jag vaknade i natt, och sen den andra som var riktigt läskig! Så vaknade typ och var rädd! Usch usch :( Mamma tror att jag har kollat för mycket på skräckfilm, men jag har inte sett någon skräckfilm på typ jätte länge. :p

Sen när karin hade åkt hem och jag gick o la mig igen, så drömde jag igen. Fast denna gången ingen mardröm :) Men den var rätt konstig i alla fall. Jag ska nog sluta berätta mina drömmar för mamma, hon verkar tro att jag är dum i huvudet, haha xD
Jag tänkte först inte berätta dom här, för det blir nog rätt långt och jobbigt att läsa. Men om någon vill veta (vilket jag inte tror) så tänkte jag skriva ner dom längst ner på denna sidan. Delvis för att jag själv vill komma ihåg dom ;p
När jag tänker efter så är det nog första gången som jag drömt så mkt en natt, och kommit ihåg det mesta! ;)

Jag vaknade sen vid 12 ungefär, tror jag sovit lite för länge. För är fortfarande trött.
Men mamma hade varit i stan och köpt med sig färskt bröd hem, då blev jag lite piggare. Det är sjukt gott med färskt bröd till frukost! Tack mamma! :)

Nu sitter jag och tänker på hur mycket vi har i skolan just nu, och det får mig att få ångest, panik typ. Antagligen eftersom jag är så trött på att plugga.. Har fortfarande knappt kommit någonstans med projektarbetet, det borde vi verkligen ta tag i. Men det är lättare sagt än gjort känns det som. Och vi måste spela in den där filmen till rörlig bild med, fast Lasse brukar vara ganska snäll, så förhoppningsvis går det bra i alla fall! Men vi har ju typ massa annat med. - Inlämning i religion o psykologi och typ minst ett prov i veckan fram till lovet. Underbart.. /: Känns som att man inte får någon fritid om man typ inte struntar i vissa läxor och sådant. Så det har jag gjort, vilket nu i efterhand känns rätt dumt gjort, eftersom då måste jag ta tag i det nu efteråt när vi redan har massa annat. Skärpning Madde! - också lättare sagt än gjort..

Usch, nu måste jag tänka på något annat! Som att Joel kommer hit på fredag :D
Vilket jag ser fram emot hur mycket som helst! För det kommer att bli mega bra, :) <3

Nej nu ska jag nog gå och göra något annat, borde verkligen plugga som sagt var.
Men vi får väl se, har en känsla av att det inte kommer bli av i alla fall.
Annars blir det väl att kolla på film, spela wii eller bli underhållen av en busig Sindy.:) Det är oftast rätt kul, när man inte blir dödad av henne, haha ;)
(Drömmarna kommer här neranför, lite förkortade, o inte alla detaljer.)

Joel min Älskling, du är mitt ljus i allt mörker.<3
"Inte ens döden ska skilja oss åt."

Dröm 1:
Som jag inte kommer ihåg så mycket av alls nu. Mer än att Karin och Joel(Stockholm) var med i den.
Först såg dom ganska normala ut. Sen blev Joel helt vit i sitt ansikte, och fick vita ögon och typ inget hår.
Sen kommer jag inte ihåg så mycket mer, men kmr ihåg att den var läskig i alla fall!

Dröm 2:
Jag låg i min brors säng och sov, har inte en aning om varför jag inte sov i mitt rum. Men men.. Sen kom i alla fall Alex in i sitt rum, och skulle sova för han hade blivit sjuk. Vilket även resten av familjen hade blivit, förutom jag. Jag la mig i alla fall istället på Alex golv. Och sen skulle vi spruta på något äckligt spray på alla, för att dom skulle bli friska, sprayet blev typ slajmigt (staving?) och brunt och människorna såg ut som zombies.
(svårt att förklara hur dom gjorde, och såg ut när man skriver. Men aja..)
Och så skulle jag springa in i mitt rum, men då stod det massa folk i hallen med, som var likadana. Så tog jätte lång tid att komma förbi alla, eftersom dom försökte fånga mig hela tiden. Sen tillslut kom jag in i mitt rum, och då vaknade jag. Livrädd typ.
(Det var när jag berättade denna drömmen som mamma tyckte att jag kollat på för mycket skräckfilm. :p)

Dröm 3
Det var en sommardag och det började med att jag och mamma åkte bil, och framför oss körde min kusin. Som då körde jätte dåligt (vilket hon troligtvis inte gör annars..) och mamma klagade hela tiden. Sen skulle jag, min kusin och massa andra folk lära oss hur man kör i en rondell, men inte med en bil, utan med en sparkcykel. Helt sjukt!
Vi körde i alla fall runt där, och körde över till andra filen för att köra in i rondellen. Och det fick vi godkänt för :S
Sen helt plötsligt så förvandlades den där rondellen, till grusplanen som ligger utan för badhuset, bara att den låg här ute i Gripenberg. Men det såg ut som vid badhuset.
Och då hade vi Idrott, Sp3B bara. Och på förra lektionen så hade vi sprungit 3 km. I alla fall, vi skulle precis sluta lektionen, och då pratade PM (idrottsläraren) om att vi inte får glömma läxan som vi har i svenska till nästa fredag som ska handla om idrotten.  Sen tog alla sina cyklar och skulle cykla hem, men jag gick, eftersom jag bodde typ 20 meter därifrån.
Och när jag kom hem så sitter min kusin där, och hennes pappa. Och även min farmor. Jag går då och kramar min farmor och då säger hon "nej men har du byggar tofflor på dig?" Då hade jag typ tofflor på mig, som man hade när man bygger saker enligt henne. Och så sa jag "jaa, vi har precis haft bygg och idrottslektion." (Min tanke när jag vaknade, BYGG?!?) Och så säger mamma "Ja, med den läraren som dom fick springa 3 km med förra veckan." Så det hade hon berättat för alla, vilket alla visst tyckte var jätte konstigt. :S
Sen så satt min kusin och höll i sindy, och även en annan katt som såg likadan ut, fast vit. Sen hoppade dom bort från henne och över staketet. Och då förvandlades dom till 2 bollar, så när min kusin skulle ta upp dom igen, så hittade hon dom inte. Då säger hennes pappa "men här är dom ju." och tar upp dom, och då är dom två katter igen.
Sen så går jag in för att duscha och byta om, och då vaknar jag och undrar, "Vad fan har jag drömt?!" (Det var när jag berättade denna drömmen för mamma som hon verkade tro att jag är dum i huvudet, xD)

I don't shine if you don't shine.

Lördag idag. Öppet hus i skolan. Hade media lektion i en timme, layoutade en annons.
Sjukt kul.. eller kanske inte. I alla fall inte att göra layouten, men annars var det ju kul, haha ;p
Nu är jag i alla fall hemma. Sitter här och skriver med Joel på msn:) Känns väldigt bra att prata lite med honom nu, var jätte jobbigt igår kväll. Jag saknade/saknar honom så det gör ont, och då blir det inte bättre av att hans mobil blev konstigt. (som jag då inte visste om) Så jag visste inte vad han gjorde och jag kunde inte prata med honom eller något. Var så sjukt jävla jobbigt. Visste inte var jag skulle ta vägen, ville bara ligga i sängen och gråta typ..
Så jag överreagerade kanske lite grann, och skickade ett sms till Timmy som hjälpte mig och sa att hans mobil hade konstig mottagning typ och så. Tack :) Det gjorde mig lite lungnare.
Nu tycker ni säkert att jag är en liten mes, som gråter över att jag inte får tag på Joel en kväll, men då får ni tycka det ;p

Men nu i alla fall så ligger karin i min säng och sover, hon kom hit förut efter skolan:)
Och hon var visst lite trött när hon kom hit. :p
Skulle vara sjukt kul att göra något elakt, typ hälla vatten på henne så hon vaknar eller ngt. (A)
Men då kommer hon nog döda mig! haha xD Plus att mina lakan skulle bli blöta, och dem orkar jag inte byta. Så det var tur för henne, annars hade jag nog gjort det, haha ;)
Karin ska i alla fall sova här i natt :) Får se vad vi hittar på, men blir väl det vanliga - Kolla på film och snacka skit typ. :)

Nu ska jag nog väcka henne, hon har snart sovit i 1 timme!:O Dålig stil ;p Nej men, jag pratar ju ändå med Joel så mig gör det inte så mycket. :) Men tänkte vara lite social mot henne istället.
Och snart ska vi äta med, potatisgratäng med biff och sås! Mums! Och mamma som lagar med, har inte ätit hennes mat sen i måndags typ så det ska bli massa gott! Hennes mat är bäst!:) <3

Joel, min kärlek till dig går inte att beskriva med ord!
Du är det mest värdefulla jag har! <3

bloggfixande, äntligen klar!

Nu har jag fixat med min blogg hur länge som helst känns det som.
Blir ju aldrig som jag vill, och sen när det ser bra ut på mig så är bakgrundsbilden för liten om man har widescreen skärm. Jävla ny teknik alla ska ha, haha ;)
Men men, nu är jag nog rätt nöjd i alla fall :)
Får se när jag fixar med den igen, för det kommer jag säkerligen göra.
Jag lär ju tröttna på denna designen tillslut. :p

Imorn är det invigning av ljusslingorna i träden på storgatan.
Får se om man går dit, men skulle kanske vara kul.
Charlotte Perelli kommer ju dit och allt med, haha ;p
Det kommer bli stort i Tranås historia det! ;)

Får inte glömma och nämna att det är öppet hus i skolan på lördag med, yeey.
Känns så härligt. NOT!
Gå upp tidigt en dag till. Dom försöker seriöst ta död på oss! ;p
Nej men, får ju ledigt på måndag i alla fall, så kanske inte är så farligt. Men ändå...

Nej, nu ska jag gå och ta mig en kvällsmacka och sen ska jag sova. :)

God natt gott folk!

Joel<3

Sjukt kul kväll med singstar, wii och roligt folk.:)



Åkte in till stan igår vid klockan 2 för att träffa Karin och Marcus på stan.
Handlade ingredienser till Tacos och massa godis. :)
Sen vid klockan 5 kom Anna-Sara, Sara, Tina och Jenny dit för att spela Singstar och wii :D
Sjukt kul hade vi!
Gjorde även en godisgryta. Vet inte hur mycket godis det var, men det var mycket i alla fall. 4 kg kanske?
Men vi var ju trotts allt 7 personer som delade på det, haha :p
Kan ju i alla fall lova att när kvällen var slut var de flesta var trötta, mådde illa och hade ont i magen, både av mycket skratt och för mycket godis.
Sen åkte alla hem, utan jag, karin och macus, titt som tätt fram till klockan 12.
Då bestämde vi som var kvar att vi skulle gå och sova, vilket slutade med att vi låg och pratade halva natten och somnade väl vid halv 3 ungefär. :)

Idag kom mamma och hämtade mig hos karin vid klockan 11 när hon slutade jobbet.
Lite tidigt för våran del, hade ju knappt ens hunnit gå upp :p
Kom i alla fall hem och bakade muffins åt mamma som hon ska ha med sig till jobbet nu ikväll.
Det var ovanligt jobbigt att baka idag, är typ flöt-bakis.xD Är trött, mår illa, ont i magen och ont i halsen. Men har man lovat att baka så har man.
Det var ju sjukt kul och gott igår, men nu dagen efter så var det nog inte bra att äta så mycket godis, dricka så mycket läsk och sjunga kanske lite för högt ibland, haha ;D

Sitter just nu och tänker på när jag ska kunna åka till Joel. Öppet hus i skolan nu den 15e och helgen efter det ska jag på 19 års "kalas" för Ida, får väl se om han kan komma hit istället eller om vi får vänta tills den 28e, det blir i så fall väldigt jobbigt. :(
Nu borde jag verkligen gå och plugga till svenska provet som vi har på tisdag, men det känns väldigt jobbigt, skulle helst bara vilja ligga och dega. Men får väl vara lite duktig och ta tag i det med, om jag orkar.


Jag saknar Joel hur mycket som helst! <3


You bleed just to know you're alive.

Har varit lite dålig på att uppdatera här, har inte haft lust eller ork.

Joel var i alla fall här nu i helgen som var, istället för helgen innan. Men det blev bra ändå!:) <3
Kändes helt jävla underbart att få träffa honom igen! Att vara i från den man älskar i 3 veckor är inte roligt kan jag lova!
Det jobbiga är ju att nu är jag i från honom och saknar honom igen. :( Får hoppas att vi ses snart igen, vet bara inte när..

I Tisdags hade jag religions provet, som egentligen var innan lovet. Känns sjukt skönt att ha det gjort! Vet inte hur det gick, chansade på det mesta, men det kändes ändå ganska bra så får hoppas på G i alla fall.
Sen efter det så åkte jag hem till Karin och pratade om allt, sov även där. Kändes skönt att träffas :) Hade ju trotts allt inte gjort det på typ en vecka, så hade ju lite att prata om! :)

Nu är det Torsdag, och jag hade varit hemma i från skolan idag. Magvärk, och har inte en aning om varför. :(
Men troligtvis ska jag till skolan imorgon igen.
Jag har i alla fall precis kollat på Mamma Mia. Den var bra!:)
Och nu sitter jag här, oroar mig lite för matte provet som är om 2 veckor. Känns inte bra alls. Borde nog verkligen ta tag i matten och gå och prata med våran kära rektor, Sture. Usch! JAG VILL INTE!

Aja, det är väl ett problem jag inte kan ta tag i nu ändå. Så nu ska jag nog gå och dränka mina känslor om matte provet en stund, och kolla på senaste one tree hill avsnittet. Spännande! :)



2 år och 5 månader med Älskling idag fresten, :)
Jag älskar dig så ofattbart mycket Joel! ♥

RSS 2.0