Det blev i alla fall en vit jul. :)

Min julafton blev inte så bra som jag hade hoppats - ingen släkt p.g.a. dålig morfar och förkyld mamma (inte jag som smittat ;p), en trasig toalett och tjaffs, men bortser man från det så var allt annat bra. :) Jag har fått pengar i alla fall. Det är alltid behövligt! Och troligtvis får jag väl mer pengar av morfar och farmor när jag träffar dom. Brukar vara det man får. :)

Idag mår jag väldigt illa, antagligen efter all mat och godis igår. Min mage tålde nog inte så mkt. Speciellt inte när jag är förkyld, blir inte så sugen på mat då. Så jag åt väl lite mer än jag har gjort dagarna den senaste veckan. Men det blir så när det är mycket god mat och mycket gott godis. ;D
Funderar på att hänga med pappa till stan sen och köpa hårfärg. Måste färga om, stör ihjäl mig på min utväxt! Dock ska han nog till både morfar och farmor och jag känner inte för att hänga med dit idag. Får se hur jag löser detta.

Pappa har fixat sims 2 igen med, haha ;D Så det ska jag nog installera och spela, var sjukt längesen! Det är ju rätt kul, bara att man lätt blir trött på det när man spelat ett tag. Får bara hoppas att datorn inte startar om sig och håller på hela tiden som vanligt, då orkar jag inte spela. Sånt tålamod har jag verkligen inte! :p

Och imorgon eftermiddag/kväll kommer Joel hit! Kommer bli jättebra. :) Sen åker vi till honom på söndagen eller måndagen och är där över nyår, jag kommer nog hem därifrån den 3e. Så nu vet ni vart jag är den närmaste veckan, om nu någon skulle undra. :p

Skivan Riot! med Paramore är sjukt bra! Bara så ni vet.

Joel, jag längtar till imorn!<3 Jag älskar dig!

It's now or never, I ain't gonna live forever.

Nu är det Måndag och två dagar kvar till julafton, vilket känns helt sjukt! Tiden har gått så fruktansvärt fort. Och jag känner ingen julstämning alls. Ute är det ingen snö och, som omväxling, sol eller det var i alla fall det förut. Nu är det dock mest mulet, vilket kanske inte är så mycket bättre än sol och ingen snö i och för sig. Och för det andra så ska vi inte ha någon julgran i år. Vilket är det som brukar ge mig mest julstämning. Fast det är väl kanske inte så konstig att vi inte ska ha det, blir ju inte så kul nu när vi har Sindy. Eller för henne skulle det säkert vara kul, men inte lika kul för oss som får ta hand om alla barr och troligtvis trasiga julkulor. :p

Julen ska i alla fall firas med mamma, pappa, alex, morfar och farmor i år :) Det ska bli trevligt, kanske till och med kan bli en någorlunda riktig jul. De senaste ungefär 6 åren har jag varit rätt ledsen vid juletid, för alla jag känner har pratat om att de ska fira jul med hela sin släkt och massa, medans jag har firat jul med min familj, bara familjen. Och alla åren så har mamma jobbat, så hon har antingen varit hemma på kvällen eller på dagen, fram till typ 3 när Kalle Anka börjar. Dock så tycker jag väl inte att Kalle Anka är så roligt att kolla på, man vet ju redan vad som händer eftersom det är samma sak varje år, men det är ändå tradition, och det blir inte samma sak när man bara är 3 personer som kollar. Så jag ser fram emot att alla är hemma iår. Hoppas bara att det blir så bra som jag tror. :)

Jag borde verkligen städa nu, men jag orkar inte. Ska nog ta och ringa till Karin med, hon kanske ska komma hit sen. Det känns dock som att det inte blir så. :( Jag kommer dö av uttråkning i så fall. Och känns inte så kul att kolla på Jeff Dunham ensam, eller ja, jag har ju pappa och Alex men ändå. Det är inte samma sak. Får helt enkelt hoppas på det bästa!

Nej, nu ska jag nog ta och ringa henne i alla fall.

Joel, vi för evigt!<3

Äntligen jullov!


Jullov! :) Finally! Och såhär glad är jag över det! :D

Det jag ser fram emot mest är nog att få sova länge. Så skönt! Och att man inte behöver tänka på skolan något, dock stämmer inte detta riktigt för jag har fortfarande svenska grejer att göra. Men det får vänta tills någon gång. :p
Tråkigaste är väl att jag börjar lovet med att vara förkyld. Jätte förkyld. Men det blir nog bra ändå. :)

Var i alla fall i skolan idag. Jag, Sosso och Ewe bytte julklappar :) Jag fick en bh och ett par jätte mysiga tofflor :D Vi kollade även på våran musikvideo, den var bäst! Haha, så jävla kul!:)  Förhoppningsvis får man hem den efter lovet. Vem vet, då kanske den kommer upp på bloggen med så alla kan se den. ;D Tog även en fika med Sosso efter skolan för att fira att vi fått jullov :) Det var gott! Så tack för det :)

Kom hem efter skolan idag och var helt slut. Det där med att gå till skolan när man inte är så frisk är nog kanske inte så bra. Det resulterade i att jag sov i 3 timmar när jag kom hem. Men det var nog behövligt.
Mamma och pappa var i jönköping idag och dom köpte med sig godis hem till mig. :D Min lycka är gjord! ;D Och ikväll har jag kollat på på spåret med mamma och pappa, och även på Robins. :) En liten sån där familjekväll. Det är trevligt ibland, och idag var en utav de gångerna.

Nu ska jag lägga mig i min säng, bredvid Mullis för övrigt, och kolla på tv och vila min hals. Har knappt ingen röst kvar nu.:( Sen blir det att sova, för jag är trött.
God natt gott folk.

Längtar till nästa helg! Jag älskar dig Joel! <3

Öroninflammation?

Nu sitter jag här med snorig näsa, ont i halsen och så kraftig hosta så det känns som att jag hostar sönder min hals. Jag börjar även få ont i mitt högra öra. Som jag alltid brukar få när jag är förkyld, så det är ingenting som jag inte hade räknat med precis. Satt senast i morse och tänkte "undra när jag får ont i örat denna gång?", nu har jag fått svaret. Kanske är det bara inbillning för att jag hela tiden tänkt att jag kommer få ont örat? Fast det känns tveksamt, borde det inte försvinna om jag inte tänker på det då?

Det skulle i alla fall sitta fint med en öroninflammation nu med, verkligen. Över julen och allt. Och gott med sån där underbar medicin. Speciellt nu när jag knappt kan få flytande längre (inte för att den är speciellt god) och måste få tablett form som jag måste krossa och ta med typ kräm eller fil, för att kunna svälja det. Verkligen mumma! Men förhoppningsvis så blir det ingen öroninflammation eller tripp till sjukhuset, så jag slipper den där medicinen. Eller så kanske jag har så här väldigt ont rätt länge nu, tills trumhinnan spricker och det onda försvinner. Det är kanske i och för sig inte speciellt bra, men men. Något annat om inte heller är speciellt bra är att när jag sist hade öroninflammation så pratade läkaren om att jag nog börjar bli immun mot medicinen med, eftersom jag fått det så många gånger. Lyckat.

Fast det är ju faktiskt ganska länge sen som jag hade öroninflammation nu, eller i alla fall så kraftig så att trumhinnan sprack. Tillskillnad från när jag var liten då jag hade det varje gång som jag var förkyld och lite oftare. När man tänker efter så är det ju inte konstigt att jag hör lite dåligt ibland, efter så många öroninflammationer och ärr som jag har på min högra trumhinna.

Nog med tjat om min förkylning. Det är nog inte så intressant för mina, många, kära läsare att läsa. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, eller nej, det gör jag faktiskt inte. Ni får skylla er själv om ni läst allting och tyckte att det var ett tråkigt inlägg. Ni kunde ha slutat, haha ;p För min del så var det ganska underhållande, blir väl så när man är sjuk och uttråkad. Får väl glädja mig med att jag i alla fall orkar sitta vid datorn en stund, det orkade jag knappt igår, i alla fall inte på dagen.

Nu ska jag ta mig en dusch, känner mig ganska ofräsch. Sen ska jag nog hänga med mamma in till stan en snabbis, hämta bror och till skolan och hämta Svenska C boken. Måste nog göra lite på det, eftersom det ska vara klart imorn, och jag har inte ens börjat. Svenska B borde jag nog också göra. Så jag inte får så mycket plugg på lovet. Roligt. Var i alla fall duktig och skrev klart krönikan igår! :) Duktigt av mig.

Nej, duscha var det ja.

Joel, du är mitt allt!<3




Bara för att mina katter är det mysigaste som finns. Att kunna ha dessa hos sig när man är sjuk är massa bra!:) <3 Så de har blivit mina offer nu. Och jag har nog även blivit deras, i alla fall Sindys.Och bra underhållning ibland med ;)

Sjuk.

Jaha, nu har man blivit sjuk också. Förkyld, feber och illamående. Underbart. Kan det bli bättre? Nu när det snart är lov och allt också, och vi har mycket som ska vara inlämnat i skolan innan lovet. Det kommer ju att gå fantastiskt. Hör min ironi.

Nej men usch, jag hatar verkligen att vara sjuk. Fast i och för sig, vem tycker om att vara det? Och just nu också, dåligt tillfälle tycker jag. För jag har fortfarande kvar alla svenska B paper, svenska C intervjun och krönikan. Känner att jag inte riktigt orkar plugga så mycket nu när jag är sjuk, jag kommer nog inte bli bättre då. Fast jag måste nog börja med något, annars får jag väl göra det på lovet. Kul. Och snart är det lov också, och det skulle verkligen inte förvåna mig om jag inte blivit frisk tills dess och börjar lovet med att vara sjuk, plus att Joel kanske ska komma hit i helgen, vilket inte lär bli av om jag är sjuk. :( 
Vaknade varannan timme i natt och hade sjukt ont i halsen så kunde typ inte somna om, det tog i alla fall ett tag. Så nu är jag hur trött som helst, fast det hade jag kanske varit ändå. Gud vad positiv man kan vara ibland, eller hur? ;)

Aja, jag kollade i alla fall på Där havet slutar nyss, den var ganska bra. :) Fast kanske inte en sån film som man kan se flera gånger igen. Nej, nu ska jag gå och göra något annat. Var jobbigt att sitta vid datorn.


Joel, jag saknar dig älskling!<3

Körkort till Älskling och sönder sliten Madde.


Grattis till körkortet min älskling! :) <3



Usch, jag känner mig helt sönder sliten efter skolan och allt plugg som vi har att göra efter skolan, vilket vi har haft nu de senaste veckorna. Men denna veckan är värst. Och än är det långt ifrån över. Men om en vecka är det lov, och då ska jag faktiskt inte tänka på skolan alls, i alla fall inte så mycket! För då är det dags för ett välförtjänt lov och vila. :)

Ska bli sjukt skönt med helg nu! Får i alla fall lite vila. :) Ska hem till Sosso imorn efter skolan. Ska kolla idol finalen, film och flöta godis och kanske kladdkaka! Det ser jag fram emot! :D
Och på Lördag ska jag och mamma baka pepparkakor, och lyssna på kass julmusik, och även att den är kass så är det liksom en stor del av själva pepparkaks bakandet. Det är tradition! Det kommer förhoppningsvis bli roligt och mysigt :) Julstämning!

Nej, nu får jag väl ta tag i Religionen som ska vara klar imorn. Har typ minst hälften kvar så kommer bli en rolig kväll. Känner jag mig själv rätt så lär jag inte göra klart det idag ändå, utan det kommer få vänta till lördag. Och sen på söndag och måndag blir det Svenska B paper. Kul. NOT! Älska Peter, verkligen.

Och by the way, jag har sjukt mycket träningsvärk idag. Också väldigt mysigt.

Ha en trevlig helg alla :)

Joel, utan dig är jag ingenting! <3
Grattis igen :)

Inte riktigt min dag idag.

Jag frågar mig själv hur irriterande en människa får vara? Och idag har jag kommit fram till att antagligen finns det ingen gräns. Vissa människor (tänkte inte nämna några namn, men tror att de flesta som läser min blogg förstår ändå) är verkligen irriterande och påfrestande. Speciellt idag på idrotten, hade fan lust att hoppa på människan och slita henne i stycken! Med kanske lite överdrift.. Man kan ju i alla fall inte klaga på att hon inte är tydlig med vilka personer hon gillar och inte. Sedan finns det ju även andra personer som också är väldigt påfrestande och irriterande, men det har inte stört mig lika mycket idag när man jämför med människan på idrotten.
Förutom denna människan, så var idrotten väldigt jobbig ändå. Vätskebrist efter första halva varvet. Mysigt. Man presterar så bra när man har ont och är yr i huvudet.

Annars idag så har jag gjort bort mig, som omväxling. Känns som att det blir vanligare och vanligare nu för tiden. Men men ibland måste man bjuda på sig själv, eller? Stod i alla fall utanför malmquist med Sosso och Ewe och kollade på smycken genom fönstret. Sosso påpekar då att en berlock var ganska snygg, eller kanske meningslös. Jag tänkte då att jag skulle se denna berlock och texten som var på genom att kolla lite närmare, men det var ett fönster ivägen, *Poff*. Som tur var slog jag inte emot så hårt, men det var inte skönt!
Sedan gick vi in till Citygrillen för att Ewe skulle köpa pommes. Hon beställer och han i kassan kollar sedan på mig och säger "ja tack" som att jag ska beställa, och mitt svar blir "nej tack." Vem fan säger "nej tack" då? Sosso, jag och Ewe bröt praktiskt taget ihop av skratt. Han bakom kassan kollade konstigt på mig och började sedan också att skratta, nu är frågan, tror ni han skrattade med oss eller åt oss/mig? Vi kan ju hoppas, och troligtvis låtsas, att han skrattade med oss. Jag får skylla på att jag precis innan slagit i huvudet i fönstret. ;p

Och inte nog med detta, nej, då kommer man hem och måste plugga. Underbart. Känner jag mig själv rätt så lär jag inte plugga så mycket idag, utan det lär mer bli stresspluggning imorgon. Men vem vet, jag kanske överraskar mig själv. Man kan ju i alla fall hoppas. Jag är skoltrött!

Som sagt, det har inte varit min dag idag. Så nu ska jag trösta mig själv med lite Riesen och kolla på bilder från när vi hade singstar och wii kväll hos Karin (fick dom igår kväll), Alla ser helt mupp ut, hahaha xD <3

Joel min älskling <3




Tänkte bjuda på en bild. ;p Som sagt, alla bilder ser helt mupp ut! xD

Helg i Linköping med Älskling. :)

Söndag idag, vilket känns väldigt jobbigt. För jag har haft en jätte bra helg - vill inte att den ska ta slut, och imorn är det måndag och början på en väldigt jobbig vecka i skolan. Längtar till Fredag då denna veckan är över, och längtar ännu mer till fredag om ungefär 2 veckor, för då är det lov! :D Jag vill ha nu, nu, NU!

Har i alla fall varit i linköping med Joel hela helgen :) Det har varit jätte bra! Hotellet var bra och allt :) Har hittat lite julklappar och en grå klänning till nyår, som Joel erbjöd sig att köpa åt mig :) Kände mig dock rätt dum, men han sa ju att han ville, speciellt eftersom jag inte hade så mycket pengar. Tack älskling:)<3 Sen har jag även köpt ett nytt svart linne, eftersom mitt har gått sönder.


Min klänning :) Nu saknas det bara strumpbyxor/tights, stövlar och bolero. Får se när jag har råd med det ;p

Vid klockan kvart över 2 idag så skiljdes jag och Joel åt. Jag saknar dig redan älskling! Men vi ses snart igen :) Jag kom hem vid halv 4, åt mat och pratade med mor och far. Mamma blev typ exalterad över min klänning och pratade massa om vad mer jag ska ha på mig på nyår, haha ;p <3
Förövrigt så sitter jag här och funderar på Psykologin, men jag tar nog tag i den imorn. Har precis fönat sindy med, så nu är hon någorlunda torr och fin :) (Nyduschad)

Ska gå och kolla på OTH och Gossip girl nu. :)

Joel, jag är så kär i dig! <3

Torsdag, snart helg! :D

Torsdag idag, och snart helg :D Ska bli helt jätte bra!
 Har i alla fall varit i skolan idag, hade muntligt nationellt prov i engelska. Det gick skapligt bra tror jag :)
Och nu har jag kommit hem, ska snart kolla one tree hill :) Och sen ska jag plugga psykologi och möjligtvis svenska. Jätte roligt verkligen. Har grymt mycket i skolan nu, så härligt. Eller kanske inte..
Sen ska jag i alla fall packa och hålla på med, för jag ska till Linköping i helgen för er som inte vet, ;p
Jag och Joel ska dit, ska bo på hotell o så :) Passande att vi valde denna helgen, när vi varit tillsammans i 2½ år på lördag med, :D <3 Grattis till oss ;) Och så ska jag köpa julklappar! Och kanske tigga till mig en klänning av Joel, haha ;)
Det kommer i alla fall bli jätte bra! :D Jag längtar så mycket så jag snart inte vet vart jag ska ta vägen. ;D

Nej, nu ska jag gå och stoppa in maten i ugnen och kolla på one tree hill, :)

Joel, Jag älskar dig verkligen mer än något annat!
Du gör mig lycklig! <3<3 Det har varit de bästa 2½ åren i mitt liv :)

RSS 2.0