Tillbaka till verkligheten.

Oj, nu var det längesen som jag skrev något! Lovet är i alla fall slut nu, usch usch usch! Jag ser inte fram emot att gå till skolan, nej verkligen inte! Speciellt inte när man har haft en så bra vecka. Jag har nämligen fått vara med Joel hela lovet, förutom när han jobbade, men ändå. :) Men nu saknar jag honom något så fruktansvärt mycket, det är väl det som är det värsta när man att träffats rätt länge, man saknar varandra mer sen när man ska skiljas åt. Fast det är värt det! :)

Skola var det ja, jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska skriva om till Svenska C, som skulle vara klart innan lovet var slut. Ops! Fast jag har en fundering på ämne i alla fall! ;D Och så har vi engelska tal mojs på Tisdag, Fy fan säger jag bara - hatar att prata inför folk! Just nu kommer jag inte på något annat, som har med skolan att göra, som är värre än det. Och sen har vi religions prov på onsdag.
Det är nu när man känner att man inte orkar med skolan mer som man får koncentrera sig på de bra sakerna som man ser fram emot denna veckan, eller det försöker jag göra i alla fall. Som att jag fyller år på tisdag! :D Dock är väl inte 19 den roligaste åldern precis, men ändå. :) (Och så lär jag få plugga till religionsprovet hela dagen.. men men, nej positivt var det!) Och sen på lördag så blir det "födelsedagskalas" för mig och Karin! Det hoppas jag kommer bli massa skoj! :D Om det kan bli av, vilket det nästan måste, för nu har det dykt upp saker som inte är så roliga. Alex ska in och opereras igen på Torsdag, vilket kanske typ förstör alla planer inför helgen om inte mamma är hemma eller om jag kan fixa skjuts på annat vis. Men det löser sig säkert, får prata med Karin om det så kommer vi nog på någon lösning :) Ska prata med henne ikväll och troligtvis träffas på tisdag. Det blir bra, saknar henne faktiskt! <3

Förövrigt så kan jag påpeka att det var väldigt irriterande eller frustrerande eller något, jag får inte fram rätt ord, när man veckan innan lovet såg att nya Kliché numret hade kommit ut och man läste det. Hur många gånger har vi inte lärt oss att man ska kolla upp så att allting stämmer innan man publicerar det?! Äsch, jag överreagerar nog.. Men samtidigt så frågar jag mig själv hur alla andra skulle reagera om man gjorde så mot dom? Jag tror faktiskt att de skulle reagera ungefär likadant.


Joel, du betyder obeskrivligt mycket för mig! <3

Det här är början på resten av ditt liv.

Idag är det måndag, och jag tänkte skriva lite om min helg. :) Helgen har varit bra i alla fall, förutom att jag var hemma från skolan i fredags. Mådde piss och pannkaka, ihop blandat, låter det gott? ;p
Karin kom i alla fall hit i lördags. Vi bestämde oss för att ha lite myskväll/spakväll/tjejkväll, vilket det blev och en lyckad sådan! :D

Vi hade ansiktsmasker, det är sjukt vad fin man blir i dom, haha ;) Riktiga Aliens, ;p



Och sen fick jag för mig att sminka Karin lite, det är alltid roligt! ;D Kanske blev lite översminkning, men annars är det ju inte lika kul. ;D Och jag var väldigt road sen ;)
           
           
    

Vi kollade på film också, den var sjukt läskig fast på ett bra sätt! :) Den var så som Riktiga skräckfilmer, med stort R, ska vara. Så den kan jag verkligen rekommendera om någon vill se en bra skräckfilm! Solstice -  Blodröd sommar, se den!




Nu är det ny en vecka, har precis kommit hem från skolan. Jag kan nog påstå att måndagar i skolan är ganska okej, slutar ju kvart i 1 ;D Fast förutom det så är det verkligen segt med måndag, en hel vecka med skola framför sig innan det blir helg! :/ Och inte nog med det, nej då är det friluftsdag på torsdag med. Och så är det 5 timmars nationellt prov i svenska B på fredag, härligt! Eller kanske inte..
Fick träffa Sosso idag i alla fall, hon var ju inte skolan på typ hela förra veckan så har inte sett henne sen förra fredagen. Massa skitsnack såklart :) Alltid trevligt!

Nu ska jag gå och kolla på Seven Pounds, om jag hittar den, och sen ska jag kanske plugga.

Joel, min älskling, du är underbar! <3

RSS 2.0