You don't know what you got, till you missing it a lot.


At this moment, there are 6,470,818,671 people in the world.
Some are running scared. Some are coming home.
Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth.
Some are evil men, that war with good. And some are good, struggling with evil.
6 billion people in the world. 6 billion souls. And sometimes, all you need is one.




They say that the saddest thing a man may ever face is what might have been.
But what if the man was faced with what is?
Or what may never be? Or what could no longer be?




- One tree hill.

Uttråkad till tusen och lite till.

Jag är sjukt uttråkad. Karin skulle ha kommit hit, men det blir nog inte så. Så kommer väl sluta med att jag ligger i min säng och kollar på någon deppig film eller något och saknar Joel. Fan att han ska va så långt bort, det är hemskt. :( Men vi ska klara det!

Ska i alla fall baka kladdkaka med nötter sen, tror jag i alla fall. :) Får se hur det blir, det är ju första gången jag gör den, men det blir nog bra. Bara att följa instruktionerna. Och så ska jag nog duscha Sindy med, det finns ju roligare saker att göra men måste det bli gjort så måste det. Och så borde jag plugga också, men det pallar jag verkligen inte, även att det måste bli gjort, kanske är just därför jag inte orkar, för att jag känner någon slags press på mig.

För övrigt så hatar jag min dator just nu, eller i alla fall ljudkortet/högtalarna. Ljudet funkar ju typ aldrig! Börjar bli rätt enformigt att lyssna på samma skiva i stereon om och om igen. Skulle väl kanske kunna göra en ny, men då måste jag ner till pappas dator och han har ingen bra musik, orkar inte precis skicka över allt och hålla på.

Känner att jag är väldigt positiv idag, eller kanske inte.. Men mamma och pappa har i alla fall köpt en rullgardin till mig idag så jag slipper sätta upp den där filten varje kväll. Den ska vi nog sätta upp imorgon, bra bra. Lite positiv i alla fall. :)

Joel.<3

This time we're not giving up, let's make it last forever, screaming hallelujah.

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade min blogg, och jag kan inte säga att jag har så mycket inspiration till att göra det nu heller. Men kan ju skriva lite i alla fall, något har säkerligen hänt på en vecka. Jag kommer i och för sig inte ihåg så mycket mer än det som hänt i helgen, men men. ;p

Joel kom hit i fredags, lite senare än förväntat, men det blev bra ändå! :) Sen i lördags så kom även Karin och Jesper hit, det var trevligt :) Vi spelade spel, Game of Life, rätt kul spel tycker jag. Och så åt vi godis, chips, jordnötsringar och ostbågar med. Mums! Tack för en trevlig kväll!:)
I går så var jag och Joel tvugna att spela lite till, vi lånade nämligen spelet, så då spelade vi med min bror också. Han tyckte med det var kul. Fast han förlorade, så han fick revansch lite senare, dock så vann han inte då heller men det är ju en annan parantes, haha. Vi bestämde även igår att Joel skulle stanna här en dag till, så han åkte hem idag istället och därför så var jag hemma från skolan idag. Vill ju vara med honom så mycket som möjligt! :) Så han åkte hem vid halv 2 ungefär. Och jag saknar honom redan!

Nu sitter jag här vid datorn och skriver samtidigt som jag kollar på Extreme home makeover. Ty är ju sååå härlig, skrik gärna lite till liksom, hahaha ;p Jag ska nog sova ganska tidigt idag, eller vid 10 i alla fall. Ska bli skönt!

Imorgon är det skola, vi har sovmorgon till klockan 09.10. Men som vanligt så måste jag åka in till klockan 8 för att busstiderna är så dåliga. Usch, skulle vara skönt att få sova en timme extra annars, men icke sa nicke. :(
Efter skolan så ska jag träffa Karin och så ska jag nog sova där tills onsdag, så får jag lite sovmorgon i alla fall. :) Sen ska vi nog göra lite till projektarbetet, första utkastet ska vara klart denna veckan, det känns lite stressande eftersom vi typ inte ens har börjat, men det löser sig nog. :)

Oj, det blev visst ett långt inlägg ändå, för att inte ha så mycket att skriva om.
God natt.


Joel. <3

Söndag

Söndag kväll, jag kom hem från Karin förut vid typ halv 5. Rätt skönt att komma hem, var ganska trött. Fast också tråkigt för har inte gjort mkt alls sen dess. Men det var nog bäst att komma hem och vila lite. :) spelat lite sims, men jag stör ihjäl mig för det bara stannar hela tiden sen jag la in lite grejer, och nu när jag tagit bort det så har det ändå inte blivit bättre. Skulle inte förvåna mig om jag får installera om allt..

Som sagt var jag hos Karin i helgen :)  Jag kan säga att våran planering är inte den bästa, vi fastnade lite för länge vid sims inatt och så skulle vi ju kolla på systrar i jeans också, hur skulle detta gå ihop? Jo, det slutade så att vi satte på filmen vid 4 i natt, den slutade vid halv 6 och då var vi inte trötta. Hade kommit över trötthetsgränsen vid den tiden, så vi tänkte sätta på 2an också, men kom fram till att det inte var så smart med tanke på att det är skola på måndag med. Och jag tror faktiskt att vi var rätt trötta, eller borta kanske, jag var det i alla fall, sa fel ord hela tiden t.ex. "Det är ju rätt coolt att hon har blåa ögon och är brunögd" som skulle vara brunhårig, inte brunögd :p Så vi gick och la oss i alla fall, vid 6. Och när vi väl la oss ner, då blev vi trötta, väldigt trötta. Så vi somnade ganska snabbt efter att ha pratat lite, eller jag gjorde det i alla fall. ;p
Så det blev så att vi kollade på systrar i jeans 2 idag istället, vid klockan 2 samtidigt som vi åt frukost. Sen kom som sagt mamma och hämtade mig vid 4 ungefär.

Jag har blivit förkyld, igen! Jag hatar det. Har jätte ont i halsen och örat, hostar massor och är täppt eller rinnig i näsan hela tiden. Usch! Hoppas det inte blir värre i alla fall, fast just nu är det som värst på kvällarna och det är så det brukar börja för mig så. Får hoppas på det bästa!

Nu ska jag sova. God natt!

Joel, plong. <3

"Lan-helg" hos Karin ;D

Fredag idag och helg, :) Vi hade Engelska C för första gången idag, det känns rätt bra! Väldigt glad att vi fick en bra lärare, trodde vi skulle få en sur gubbe, men icke sa nicke :) Det enda som skrämmer mig lite, eller mycket, är talen och nyhetsartikelmojsen. :/ Men det löser sig nog!
Jag var aldrig i skolan igår, mådde inte toppen, så har bara varit i skolan i dag, men gud vad utmattande det är! Kan vara för att jag vänt på dygnet totalt nu under lovet, så när det var dags att lägga sig tidigt så gick det åt skogen. Eller jag har lagt mig tidigt, men somnat har jag inte gjort. Så under de senaste två nätterna har jag nog sovit ungefär 8 timmar, sammanlagt. Men nu är det helg som sagt, och då ska jag sova länge. Dock så kommer jag nog inte sova tidigt men men..


Vi är bäst! :D <3

Jag sitter just nu hos Karin, och jag ska spendera min helg här. :) Att jag är här hela helgen är skälet till varför jag tror att jag inte kommer somna så tidigt. :p Vi ska "lana" typ, det passar mig att lana, för jag är så sjukt bra på datorer! Bara att fråga Karin, jag är helt klart ett proffs! ;D
När vi lanar spelar vi sims, inte med varandra just nu för vi är lite osäkra på om det går, men imorgon ska vi nog prova om vi kan spela online med varandra typ. Hoppas det funkar! Vi ska även ha lite systrar i jeans maraton eftersom att Karin inte sett de filmerna, fy skäms! ;) Och så ska vi äta massa godis såklart, köpte nästan 1 kg förut. ;D Mums! Kommer dock troligtvis inte må speciellt toppen på söndag, det brukar sluta med att man är helt slut och ligger och degar och mår illa hela dagen :p Men det är så det ska vara, det tyder på att man haft en bra helg, troligtvis. :D
Nu ska vi snart gå och äta nattmacka, var längesen nu! Måste bli bättre på att följa våra traditioner! Sedan ska vi sova, för jag är trött som en gris! Eller, är grisar speciellt trötta? Kanske inte, men i detta fallet är de det. ;p


Jag börjar vänja mig vid tanken nu, men det känns ändå väldigt konstigt. Jag hoppas att det löser sig, eller det gör det väl alltid, men på ett bra sätt denna gången! Annars vet jag faktiskt inte riktigt hur det kommer gå. The time will tell, right?


God natt! 


Joel, utan dig klarar jag mig inte!<3

Fruktansvärt saknad!



9 månader sen idag. Jag saknar dig fruktansvärt mycket Mormor! :( <3


7 år gammal bild, har ingen annan som mormor är med på. :/

Where's hope when misery comes crawling?



Jag känner mig inlåst, som i en låda, vill prata om det men får inte, har lovat att vara tyst. Men jag behöver någon att prata med om det, någon som lyssnar och förstår mig, och de enda jag kan prata med är min familj, och dem håller inte med mig alls, då funkar det inte att prata om det. De försöker bara övertala mig. Vet ju inte vad jag vill, fast min vilja i detta kanske inte påverkar det så mycket ändå. Men det känns så konstigt, väldigt konstigt, och konstigare kommer det att bli om det blir av. Det känns sorgligt med, eller hur jag ska uttrycka mig, jag kommer ju bli påminnd hela tiden och jag vet inte om jag orkar det. :( men samtidigt så är det antagligen bättre än det andra alternativet som finns, för det skulle jag inte klara! Fan. Kan det inte finnas något enkelt alternativ, något bra alternativ? Känns som att livet, till största dels, bara består av svåra beslut. Blä.



Nu är det tisdag, eller ja, onsdag blir det väl eftersom klockan är över 00.00, men jag säger att det fortfarande är tisdag.
Jag kom i alla fall hem från Joel i söndags, och så hängde Karin med hem hit då och sen har hon varit här tills idag. :) Vi har pratat skit och nördat sims 2. Massa bra! :) Jag hade saknat henne! Och så kanske vi ses igen i helgen, också massa bra om det blir så!

Vi var och hämtade Sindy idag. :) Skönt att ha henne hemma igen, känns tomt när hon inte är här. Hon som Sindy har varit hos har i alla fall massa mer katter, de flesta är jätte fina. Speciellt kattungen som fanns kvar, dunder söt! Åhh, henne vill jag ha, det var nog den sötaste kattungen jag sett på länge! (Där missade du något Karin ;p)

Och jag har typ blivit beroende av Sims nu, fast jag kommer tröttna efter ett tag. Men det är nog bäst, tar för mycket tid. ;p Jag har suttit med det lite för mycket nu, så jag har fått ont i nacken och huvudet av att sitta vid datorn, så snart ska jag sova tänkte jag, så att jag kan somna skapligt tidigt imorgon, för sen är det skola på torsdag. Usch! God natt!

Det har snöat väldigt mycket ikväll. Fint!
Men snart får det vara nog och bli sommar.

Jag saknar Joel hur mycket som helst!
Underbara 2 år och 7 månader idag.<3


2009.

Jaha, nu har det blivit nytt år sen jag skrev sist. Så gott nytt år :) Lite i efterskott.

Nyår firades med Joel och massa annat folk hemma hos Timmy. Det var trevligt. :) Spelade guitar hero, provade dock inte på trummorna, som jag ville, men men.. Jag och Sandra sjöng i alla fall och det lät sjukt bra! ;D Och folk trodde att jag var gravid. Det var lite kul. xD Aja, det blev en lyckad nyårsafton i alla fall, om man bortser från att jag var proppmätt och mådde illa :p

Just nu sitter jag hemma hos Joel. Vi har nyligen ätit pizza, så jag är jätte mätt! Och nu sitter jag här och skriver medans Joel spelar guitar hero. Snart ska jag väl kolla på när han spelar, sen så vill han se på Sagan om konungens återkomst, så det blir det nog, även att jag inte vill. får väl vara lite snäll och låta han se den. ;p Om jag inte kan övertala honom.

Just det, mamma och pappa körde Sindy till hennes "pojkvän" förut. Hon har varit helt galen de senaste dagarna, bara skrikigt och kört upp rumpan i vädret, (jag har inte märkt av det i och för sig, men pappa sa det ;p) så nu är hon där och ska bli på satt som pappa sa. Så får vi hoppas på kattungar :D blir nog bara en i och för sig, brukar bara bli en som överlever första gången, och den ska hon somn hade katten innan ha så. Men i alla fall :) Vi får hoppas det går bra i alla fall så vi kan skaffa kattungar någon mer gång :) Sindy ska i alla fall vara där i 4 dygn nu, troligtvis, så hon kommer nog hem på måndag eller tisdag. :) Saknar henne och Mulle lite faktiskt! Dom är så gosiga. Men nu har jag ju Joel att gosa med istället ;) <3

Fick parfym av Joel i julklapp fresten, :) Den luktar gott! Och Joel har fått armband av mig :) Han var dock med när jag köpte det, men men. Då fick han ju säga vad han ville ha i alla fall ;)


Joel, jag är så glad att jag har dig! <3

RSS 2.0